KARTA RATA

Video | Evo što je do sada Putin osvojio invazijom na Ukrajinu i gdje se vode najogorčenije borbe

Screenshot

Rusko ministarstvo obrane u priopćenju je potvrdilo da njihovi vojnici drže nuklearnu elektranu u Černobilu kako bi je, kažu, ‘zaštitili’

Pogledat ćemo sada i na karti kako izgledaju ruski napadi. Njihovi tenkovi iz predgrađa ulaze u glavni grad Kijev. I dalje su pred Harkovom, drugim najvećim ukrajinskim gradom. Ruski vojni konvoji u zemlju ulaze iz tri pravca – sa sjevera iz Bjelorusije, s istoka iz Rusije, te na jugu s Krima.

Pogledajte VIDEO:

Na južnoj osovini borbe se vode oko grada Hersona, gdje su Rusi zauzeli ključni most preko Dnjepra i za grad Melitopolj, gdje je pogođena bolnica. Na sjevernom pravcu prema ruskim izvorima grad Černigiv je u okruženju.

Rusko ministarstvo obrane u priopćenju je potvrdilo da njihovi vojnici drže nuklearnu elektranu u Černobilu kako bi je, kažu, “zaštitili”. A da će oružjem braniti glavni grad, potvrdio je gradonačelnik Vitalij Kličko, donosi RTL Direkt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari