BELMA šOLJANIN

Posljednja poruka mlade aktivistice iz BiH, koje je nakon poroda umrla od korone: ‘Taj strah niste doživjeli…’

Foto: Facebook

Bosna i Hercegovina i dalje tuguje za mladom aktivisticom koja je preminula od koronavirusa tri dana nakon što je rodila svoje treće dijete. Njezina posljednja poruka koju je objavila na Facebooku i koja se dijeli nakon njezine smrti slomila je mnoge.

Belma Šoljanin (37) u bolnici je završila u 35. tjednu trudnoće. Stavljena je u izolaciju, rodila i vraćena u izolaciju, ali nije uspjela preživjeti uplalu pluća koju je dobila uslijed zaraze koronom.

“Kad ispod srca imaš još jedno srce, a dva srca kod kuće – svaka komplikacija, svaki bol, svaka sekunda neizvjesnosti, brojanje dana bolesti su vječnost… Taj strah niste doživjeli. Covid postoji… Tko ne vjeruje, trebao bi proći kroz odjel izolacije. Čuvajte se… Dat će Bog da vam uskoro ispričam i našu priču. Hvala na porukama, podršci, lijepim riječima, snazi…”, objavila je Belma prije nego što je rodila sina. I umrla nakon tri dana.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2363853737250840&set=a.1392568104379413&type=3

Belma Šoljanin, po struci psihologinja, bila je suosnivačica Udruženja i Facebook grupe Centar za trudnice i mlade majke – Savjetovalište udruženja TIM, gdje su žene iz cijele BiH i regije tražile savjete i dijelile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu…

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari