Što je muškarac bez dobrog para tenisica?

Pitanje je retoričko, zapravo uopće ne želimo otkriti. U koje modele tenisica vrijedi uložiti? E to smo vam spremni odgovoriti.

Bilo da su kožne ili platnene, jednobojne ili šarene, tenisice su neizostavni modni dodatak svakom muškarcu. Idealne su jer ih je moguće kombinirati uz sve – od traperica do chino hlača, u elegantnom ili sportskom izdanju. Dolazak toplijih dana natjera svih da razmisle malo o svojoj garderobi i krenu u shopping, a jedno je jasno – u klasike vrijedi ulagati. Ne samo da neće nikada izaći iz mode nego će se zbog svoje kvalitete moći nositi godinama. Evo nekoliko odličnih modela koji će svima ukrasti pažnju i par ideja kako ih iskombinirati.

Izvor slike: Alones / Shutterstock.com

S njima je nemoguće pogriješiti

Toliko je poznato da je gotovo i izlizano da žene kod muškaraca prvo gledaju u stopala i što se nalazi na njima. Od adidas samba ili gazelle tenisica, nijedna neće odvratiti pogled. Unatoč tome, u njima se vaš stil neće doimati ziheraškim jer su bezvremenski kul.

Za sve one koji ne podnose sandale

U posljenje vrijeme nemoguće se ne okrenuti za osobom koja nosi Vans slip-onsice. Prvi razlog je nostalgija koju bude jer podsjećaju na srednjoškolske dane kad su bile obožavane. Drugi – teško se oteti osjećaju da će ih u narednim godinama opet kupovati svi, oni koji su prvi naslutili povratak ovog trenda bude zanimanje – što drugo nose na sebi? Vansice su idealne tijekom vrućih dana za one koji ne vole sandale u kombinaciji s gradskim afaltom jer se mogu nositi i bez čarapa, a super se kombiniraju uz bermude i lanene hlače (materijal koji također doživljava svoj veliki comeback). Model je prvo lansiran u dezenu crno-bijele šahovnice, ali danas ih se može naći u razno raznim bojama i pašu uz sve stilove.

Jedan model koji paše na svaki stil

Nimalo ne iznenađuje da za pojedine New Balansice postoje liste čekanja. Ne samo da su nevjerojatno udobne pa ih se komotno može nositi i na trening, odlično stoje i uz odijelo na radni dan i traperice za kavu u kvartu. Zbog svoje svestranosti, kad biste morali birati samo jedne, vjerojatno biste trebali odabrali baš ove tenisice.

Urbani avanturizam

Ne znamo je li tome kumovala pandemija ili naprosto zasićenost gradom, ali čini se kao da je boravak u prirodi postao gotovo trendovski imperativ. Vidi se to i po urbanoj modi. Sve više muškaraca na ulicama izgleda kao da su se upravo vratili s planinarenja, a brendovi nekoć rezervirani za specijaliziranu sportsku odjeću postali su hit i na partijima. U tome ne izostaje obuća, pa tako tenisice u tom stilu sad nose najbolje obućeni frajeri. Jednako su popularne one u kombinacijama najluđih boja kao i potpuno jednostavne.

Naravno, osim ove male selekcije, tu je još pregršt novih i klasičnih modela u novom ruhu na stranicama Footshopa tako da je nemoguće odlučiti se koji prvi odabrati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja