1. APRIL: Sheraton ne dolazi u Rijeku zbog EPK, riječkoj Bonaviji ide sasvim dobro i bez njega!

I ove godine portal Riječanin nije odolio porivu da vas pokuša prevariti na onaj dan kada to jedino i smijemo učiniti – na 1. april odnosno “Fools Day”

Naš prvi danas objavljeni tekst bio je naslovljen “(FOTO) Hotelski lanac Sheraton zbog EPK dolazi u Rijeku – kupuje Bonaviju!” a popraćen je opširnom galerijom fotografija koje ilustriraju luksuz u objektima Sheraton hotelskoga lanca. “Ulaganje je vrijedno čak 10 milijuna eura!”, napisali smo. (OVDJE)

Da budemo pošteni, neki od vas “prokužili” su nas istoga trena, ali neki baš i nisu pa su dijelili smajliće, lajkove i dijeljenja kao na “tekućoj traci”. To samo pokazuje koliko ovome gradu treba optimizma i dobrih vijesti!

Naša intencija bila je i da se poigramo s velikim očekivanjima od projekta Rijeka EPK2020 odnosno ulaganjima koja se očekuju do početka te značajne manifestacije za Rijeku i Hrvatsku.

Ulaganja doista i postoje (Dječja kuća, Gradska knjižnica…) a financirana su uglavnom iz EU fondova kroz inicijative Grada Rijeke odnosno trgovačkog društva osnovanog u namjenu organizacije događaja i privlačenja novca iz EU fondova.

No očekivanja javnosti uvijek su usmjerena i prema ovako glamuroznim intervencijama u prostor grada i značajne objekte pa su nam ta očekivanja bila povod da smislimo ovu prvoaprilsku “spačku”.

Neizmjerno smo zahvalni i menadžmentu i djelatnicima Hotela Bonavia koji su pokazali da imaju smisla za šalu no to im u ovom okolnostima i nije teško: naime, u Hotelu Bonavia neprestano rade na renovacijama, ulaganjima u opremu i osoblje tako da s ponosom zadržavaju veliki ugled kojeg taj riječki hotel (“urbani business hotel s 4 zvjezdice”!) uživa među gostima već desetljećima.

I ako ćemo pravo, ako bi nekom riječkom hotelu trebala obnova, onda je to možda najprije Hotel Neboder. …?!

Da barem njega “snimi” neki Sheraton”? Ali ne u prvoaprilskoj šali….

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views