Foto: Kanal Ri/ EFRI

Na sjednici Senata Sveučilišta u Rijeci usvojena su I tri programa cjeloživotnog obrazovanja Ekonomskog fakulteta u RijecI

Na jučerašnjoj sjednici Senata Sveučilišta u Rijeci potvrđena je odluka Fakultetskog vijeća Ekonomskog fakulteta u Rijeci o izboru prof. dr. sc. Saše Drezgića za dekana Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Senat je potvrdio i odluku Fakultetskog vijeća Pomorskog fakulteta u Rijeci o izboru izv. prof. dr. sc. Ane Perić Hadžić za dekanicu Pomorskog fakulteta u Rijeci. Mandat izabranoj dekanici i izabranom dekanu traje tri godine, a počinje 1. listopada 2022. godine.

U nastavku sjednice potvrđen je prvi izbor u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora dr. sc. Igoru Bajšanskom, dr. sc. Aleksandri Golubović, dr. sc. Hajrudinu Hromadžiću i dr. sc. Ivanu Lupiću s Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Dr. sc. Marinku Marušiću s Fakulteta zdravstvenih studija potvrđen je naslovni prvi izbor u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora.

Na sjednici Senata usvojena su tri programa cjeloživotnog obrazovanja Ekonomskog fakulteta u Rijeci: „Program usavršavanja za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata“, Program osposobljavanja za poslove suradnika u pripremi i provedbi EU projekata“ i „Stečajni management: Edukacija za pripremu ispita za stečajnog upravitelja“. Radi se o programima usavršavanja bez ECTS bodova.

VIDEO DANA:

U nastavku sjednice Senat je prihvatio Upute za provedbu Politike otvorene znanosti Sveučilišta u Rijeci.

Podsjećamo, Senat je na svojoj 58. sjednici usvojio tekst Politike otvorene znanosti na temelju kojih su izrađene i upute za provedbu. Upute su donesene kako bi se u provedbu Politika uključili svi dionici znanstvene djelatnosti na Sveučilištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari