IZMJEŠTANA S KRNJEVA

Avionska bomba s Krnjeva uspješno neutralizirana na Kamenjaku. Imala je 107 kilograma eksploziva

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Avionska bomba bila je britanske proizvodnje, dužine 110 cm i sa 107 kg eksploziva

Danas, 23. veljače oko 9,35 sati na području Kamenjaka policijski službenici Regionalne protueksplozijske jedinice Rijeka na siguran su način neutralizirali avionsku bombu zaostalu iz 2. svjetskog rata, pronađenu na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Uspješno neutralizirana avionska bomba bila je britanske proizvodnje, ukupne dužine 110 centimetara i sa 107 kilograma eksploziva.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nakon što je avionska bomba izmještena te je uz pratnju policije krenuo prijevoz planiranom trasom ka mjestu uništenja, u 5.50 sati u potpunosti je normaliziran promet Zvonimirovom ulicom.

Također, time su prestali i razlozi za ostanak unutar stambenih objekata za stanovnike Bračke ulice, kućnih brojeva južno od Zvonimirove, zatim Zvonimirove ulice kućni brojevi 1/1, 24, 26, 28, 30 i 32 i Mirka Čurbega 3/1 ,3/2, 3/3 i 3/4 te građani mogu slobodno izlaziti na otvoreno i vratiti se svojim redovnim aktivnostima.

VIDEO | Izvlači se nova bomba u Rijeci: ‘Bojimo se.’ Evo na kojoj će se trasi prevoziti

“Zahvaljujemo građanima što su poštovali upute policije te svojim odgovornim ponašanjem doprinijeli nesmetanom tijeku svih poduzetih mjera i radnji vezanih uz izmještanje i neutralizaciju avionske bombe.”, poručili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari