DRUŽENJE, PLES I PJESMA

Čavjanski umirovljenici nakon dvije godine pandemije ponovno u Istarskim toplicama

Nakon dvogodišnje pauze zbog korona pandemije, ove je godine 26 članova Udruge umirovljenika Čavle ponovno boravilo u Istarskim toplicama

Od 14. do 24. ožujka mnogi su tako ponovno uživali u druženju i veselju.

„Osim propisanih zdravstvenih terapija, u Istarskim toplicama nisu izostala druženja za dušu. Bilo je pjesme i zabave na plesnim večerima, a to nam je jako nedostajalo u protekle dvije godine. Susret u Istarskim toplicama iskoristili smo i za sportsko odmjeravaju snaga u igranju pikada s umirovljenicima iz Crikvenice i Pule“, rekla je Vlasta Šupak, dugogodišnja predsjednica Udruge umirovljenika Čavle.

Tako je, unatoč pauzi zbog korone, ekipa ove čavjanske udruge u sastavu: Biserka Perušić, Marija Vodopija, Branka Štimac i Mirjana Žeželić zauzela drugo mjesto na turniru, a u pojedinačnom nadmetanju u pikadu prvo je mjesto pripalo Biserki Perušić.

„Da bimo i k letu“, poručila je ponosna i sretna predsjednica Vlasta Šupak čestitajući uspješnim članicama Udruge umirovljenika Čavle.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari