CRES: Podignuta plava zastava u ACI marini, priznanje za čistoću mora i uređenost marine

Zamjenica župana Marina Medarić sudjelovala je na svečanosti podizanja Plave zastave u ACI marini Cres koja je priznanje za očuvan i siguran okoliš te visoku razinu usluga, čistoću mora i obale kao i opremljenost i uređenost marine.

Čestitajući upravi i svim djelatnicima, zamjenica je naglasila da će i ove godine Plava zastava poslati poruku da u ovoj marini imaju vrhunsku uslugu uz predivan i očuvan prirodni okoliš i more.

Istaknula je također da je zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u nove luke, lučice i vezove, Kvarner danas jedna od najrazvijenijih nautičkih destinacija na Jadranu, a ACI perjanica nautičkog turizma.

Nakon svečanosti u Marini, zamjenica je u gradskoj upravi Cresa sudjelovala i na sastanku s ministrom turizma Gari Cappelliem. Uz čelne ljude lokalne samouprave na sastanku su bili i predstavnici TZ Cresa, a razgovaralo se o projektima turističkog razvoja otoka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari