DUHOVITI REGIONALCI: Snagator ZA JAKU RIJEKU posjetio Korzo!

Pozornost šetača prolaznika Korzom danas je privukao snagator s natpisom ‘Za jaku Rijeku’ i riječkim orlom na opasaču s kojim su se mnogi i fotkali za profilnu fotku na facebooku

Naravno, radi se o kampanji koalicije IDS-PGS-Lista za Rijeku koja u zadnji tjedan kampanje na riječkom području ulazi upravo s tim sloganom.

Na koalicijskom štandu bio je i predsjednik Liste za Rijeku Danko Švorinić koji je tim povodom izjavio kako su regionalne opcije u Rijeci do sada veći uspjeh imale na lokalnim i regionalnim nego na nacionalnim izborima ali ovog puta očekuje preokret trendova.

– Ova regionalna koalicija više nije samo najuporniji zaštitnik interesa naše dvije regije nego i jedina relevantna građanska opcije u 8. izbornoj jedinici. Riječani su motivirani podržati naše stranke jer naš dobar rezultat znači decentralizaciju, dovršetak kapitalnih projekata poput nove bolnice, sveučilišnog kampusa i bolnice te preseljenje Ministarstva pomorstva.

Član predsjedništva riječkog PGS-a Viktor Ivaniš očekuje izbor zastupnika koji će zastupati interese Rijeke, otoka, Liburnije i Gorskog kotara.

14256488_10208465304442542_1497287340_n

– Smeta mi što Bandić dolazi u Rijeku i govori ljudima da će ako glasaju za njega Rijeka živjeti kao Zagreb. Neka on nama ostavi naš novac, a mi ćemo sigurno bolje i pametnije investirati u nas grad i kraj. Imamo dovoljno pametnih ljudi koji su sposobni zastupati naše interese, zaključio je.

Laura Marchig, kandidatkinja Liste za Rijeku na koalicijskoj listi IDS-PGS-Lista za Rijeku Riječanima je dijelila grožđe jutros ubrano iz njenog kozalskog vrta.

– Na listi zastupam riječki identitet i vrijednosti koje baštinimo u našoj regiji poput multikulturalizma, građanskog društva i suživota. Žao mi je što su se u SDP-u pomaknuli udesno ali je tu regionalna koalicija koja nastavlja dosljedno zastupati građansku opciju. Drukčiji smo od drugih, ne biramo lakši nego ispravan put. Nikada nećemo izdati naše vrijednosti zbog nekoliko glasova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views