DOBRE VIJESTI IZ DJEČJE BOLNICE: Uskoro otvorenje „suhog mosta“ i smanjenje cijene parkiranja!

Iz Dječje bolnice Kantrida ovih dana stužu dobre vijesti – uskoro će profunkcionirati „suhi most“ između Zavoda za dječju kirurgiju i Odjela intenzivne terapije, a preispituje se i odluka o visini cijene parkiranja u bolničkom krugu

Godinama je nepostojanje „suhog mosta“ između Zavoda za dječju kirurgiju i Odjela intenzivne terapije u Dječjoj bolnici Kantrida stvaralo ogromne probleme prvenstveno za bolesnu djecu ali i za bolničke djelatnike koji su iz odjela u odjel bolesnu djecu morali prenositi iz zgrade u zgradu prilaznom cestom po svim vremenskim uvjetima, pa i onima najgorima, kako su znali i umjeli, uvijek dajući sve od sebe da zaštite malene pacijente.

suhi most1

Tim mukama za pacijente i osoblje bolnice napokon je došao kraj, jer je izgradnja „suhog mosta“ između dva bolnička odjela završena, i čekaju se samo sve potrebne dozvole odnosno puštanje „mosta“ u promet – na zadovoljstvo djece, roditelja malih pacijenata i osoblja bolnice. Kako izgleda „suhi most“ danas možete vidjeti na fotografijama Denisa Flege.

suhi most2

Također, nakon burnih reakcija građanstva u medijima, pa i na portalu i facebook stranici Riječanin, najavljeno je da će uprava KBC-a razmotriti svoju odluku o cijeni parkiranja unutar bolničkog kruga koja sada iznosi (pre)visokih deset kuna po satu parkiranja (uz prvi sat besplatnog parkiranja), o čemu smo već pisali OVDJE.

O donošenju odluke o novoj cijeni parkiranja obavijestit ćemo vas na stranicama portala Riječanin.

Fotografije: Denis Flego

suhi most4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari