IZDRŽIMO JOŠ MALO!

Galerija | Malobrojni Riječani danas uglavnom savjesni na plažama. Još malo pa ćemo bezbrižno na more!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Epidemija koronavirusa u Hrvatskoj svakim danom slabi, posebno u Primorsko-goranskoj županiji. No Riječani su i dalje vrlo savjesni!

Pokazuje to i današnje stanje na gradskim i prigradskim plažama. Iako smo poslijepodne svjedočili pravom proljetnom, sunčanom i toplom danu, “invazije” na plaže i javna mjesta nije bilo!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani kao da su rekli – “izdržat ćemo još malo, kad smo već ovoliko!”. Ionako se najavljuje skoro posvemašnje popuštanje protuepidemijskih mjera , a zahvaljujući povoljnoj epidemiološkoj situaciji brzo će “pasti” i ona zabrana okupljanja i zadržavanja na javnim mjestima, u što spadaju i uređene gradske plaže.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjetimo, šef HZJZ-a Krunoslav Capak na današnjoj presici stožera kazao je kako sutra počinje druga faza popuštanja mjera u kojoj se otvaraju frizerski saloni, kozmetičari, pedikeri i brijači. Kazao je da će se njima dodati i saloni za masažu i fizioterapeuti koji rade izvan bolnica.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

“Što se tiče mjere zabrane zadržavanja na javnim mjestima, nemamo namjeru produžavati tu mjeru”, kazao je ministar Davor Božinović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari