MLAKA Riječani uznemireni zbog intervencije u centru grada! Saznali smo što se doista dogodilo

Foto: Čitatelj

Na adresi Krešimirova 60, na području Mlake, danas su intervenirali dežurni epidemiolozi. Fotografija s mjesta događaja izazvala je veliko uznemirenje među građanima

Na fotografiji su dvije osobe, zdravstveni djelatnici, od glave do pete obučeni u zaštitna odijela, a ispred njih osoba izolirana u plastikom zaštićenoj “tubi” koju su potom unijeli u vozilo hitne medicinske pomoći.

U kratko vrijeme fotografija s mjesta događaja počela je kolati društvenim mrežama a nama je dežurna epidemiologinja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo potvrdila ono što smo u međuvremenu i sami saznali.

“Osobi je pozlilo u zubarskoj ordinaciji, a iz mjera predostrožnosti pozvana je epidemiološka služba. Naši zdravstveni djelatnici poštujući sve mjere predostrožnosti noseći zaštitna odijela osobu su izolirali od okoline. Osobi je uzet bris kako bi se testirala na koronavirus, no ova osoba ne mora biti zaražena koronavirusom. Ovo je mjera predostrožnosti kakvima pribjegavamo u krizi s epidemijom”, potvrdila nam je dežurna epidemiologinja.

VIDEO DANA: