Osvojili 28 medalja! Najbolji riječki sportaši na prijemu u Gradu Rijeci

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za riječke sportašice i sportaše koji su u 2019. godini ostvarili istaknute rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Riječki osvajači sportskih odličja u godini na zalasku osvojili su ukupno 8 zlatnih, 12 srebrnih i 8 brončanih medalja u različitim sportovima na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Kuglačice Mlake

Sportaše je ovim povodom primio i darivao gradonačelnik Vojko Obersnel, zajedno sa svojim zamjenikom Markom Filipovićem, predsjednikom riječkog Gradskog vijeća Andrejom Poropatom, v.d pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu Renatom Kostovićem te predstavnicima Riječkog sportskog saveza i Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Grada Rijeke.

Predstavnici Grada Rijeke i Riječkog sportskog saveza

Obersnel je uspješnim riječkim sportašicama i sportašima čestitao na njihovim rezultatima, zahvalivši na njihovom te trudu njihovih trenera i klubova.

„Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija i pokreću naše mlade da se počnu i nastave baviti sportom“, rekao je Obersnel, posebno pozdravivši kuglačice Kuglačkog kluba Mlaka koje su ove godine, pored ostalih istaknutih rezultata, osvojile drugo mjesto u europskoj Ligi prvaka te prvo mjesto Svjetskog kupa u njemačkom Ludwigshafenu.

Karatistica Laura Lisac

Nika Grubišić, kuglačica „Mlake“, u ime okupljenih zahvalila je gradonačelniku na prijemu te poželjela nastavak potpore i ulaganja Grada Rijeke u riječki sport.

Boksač Mateo Pejić

Riječki osvajači medalja na domaćim i međunarodnim natjecanjima u 2019. godini su: Sara Kolak (Atletski klub Kvarner), Leon Petz (Boćarski klub Vargon), Mateo Pejić (Boksački klub King), Sandra Uršičić i Zoran Grba (Judo klub Rijeka), Alessandra Hasani (Karate klub TAD Rijeka), Laura Lisac (Karate klub Delta), Adrian Barić i Ana Jović (Kickboxing klub Sušak), Snježana Pejčić (Streljački klub Lokomotiva), Antonio Franko (Triatlon klub Rival), Laura Štefanac (Atletski klub Kvarner), kuglači Vedran Dumenčić i Mario Muškardin (Sportski klub slijepih Rijeka), Luka Wagner (Boćarski klub osoba s invaliditetom Pulac), kuglačice Kuglačkog kluba Mlaka i nogometaši HNK Rijeka.

Triatlonac Antonio Franko
Streljačica Snježana Pejčić
Džudaši Sandra Uršičić i Zoran Grba

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari