NOVI ČIN VANDALIZMA

RUŽNO! U prolazu ispod Gradske ure osvanuli grafiti uvredljivog sadržaja

Foto: Mateo Levak/Riportal

Išarana je velika površina zida pa će komunalci imati pune ruke posla da obojaju zid i saniraju štetu

U prolazu ispod Gradske ure osvanuli su grafiti uvredljivog sadržaja – upućene su gnjusne riječi i optužbe osobama punog imena i prezimena, što sigurno nije dobar ni poželjan način iskazivanja osobnog nezadovoljstva nekim osobama, pojavama ili problemima.

Grafite je ispisala očito iznimno ogorčena osoba, no niti će se ovim činom nešto riješiti, niti postići – postignuto je samo izrazito nagrđivanje javne imovine i javnog prostora koje u konačnici ima svoju cijenu jer će sav ovaj “uradak” netko morati očistiti i sanirati štetu.

Građani su danas ostali iznenađeni vulgarnim uvredama na zidovima prolaza ispod Gradske ure, i nadamo se da će zid uskoro biti nanovo obojan a počinitelj ovog vandalizma otkriven. Pomoći u tome mogu i mnogobrojne kamere postavljene u centru grada – barem jedna je sasvim sigurno zabilježila nešto zanimljivo glede ovog čina vandalizma…

Prema našim saznanjima, uvrede putem grafita već su prijavljene policiji koja je započela istragu i već traga za počiniteljem, dok je vandalizam prijavljen i uskoro će grafiti biti prebrisani.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari