USKORO 17. FESTIVAL ZNANOSTI: I ove godine u Rijeci zanimljiv i raznovrstan program na brojnim lokacijama!

Foto: Ilustracija (s 14. Festivala znanosti) Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Festival znanosti je manifestacija kojoj je cilj približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, poboljšati javnu percepciju znanstvenika te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja

17. po redu festival i ove godine nudi vrlo zanimljiv program.

Nizom atraktivnih sadržaja na odabranu temu kao što su javna popularna predavanja, radionice za osnovne i srednje škole, znanstveni kafići, tribine, izložbe i predstave nastoji se prikazati znanost na popularan, veseo i svima razumljiv način.

Radionice, izložbe, prezentacije i tribine održavati će se na raznim lokacijama u gradu, kao što su Kampus Trsat, Astronomski centar Rijeka i Hrvatski kulturni dom.

I ove godine, organizatori su pripremili vrlo raznovrsan i zanimljiv program dio kojeg prenosimo u vizualnom izdanju. Ostatak bogatog programa možete vidjeti na facebook stranici – Festival znanosti u Rijeci 2019. te na mrežnim stranicama www.festivalznanosti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari