ZNATE LI ŠTO JE OVO? U Zračnoj luci Rijeka jedan važan segment ponude kao da ne postoji!?

Foto: Čitatelj

Iz Zračne luke Rijeka pohvalili su se “rekordnim povećanjem putnika i operacija u odnosu na lipanj 2018.”, no primjetno je kako u nekim segmentima ponude – neobjašnjivo zaostaju

Čitatelj nam je poslao fotografiju prostora koji, po njemu, nosi pompozan odnosno pretjeran naziv “Travel Value & Duty Free” a u tom prostoru od navedenoga nema – doslovno ništa.

“Putujem Europom i svijetom, ne toliko mnogo, ali dovoljno da vidim što se u europskim i svjetskim zračnim lukama naziva “Duty Free Shopom”, piše nam čitatelj i dodaje:

“Ovdje u Zračnoj luci Rijeka na Krku prostor nazvan “Travel Value & Duty Free” djelomično je igraonica za djecu, protiv čega nemam ništa, ali bi se onda prostor tako trebao i zvati, a tu je i par polica s knjigama. Od “Duty Free shopa” s privlačnom ponudom ni traga ni glasa”, zaključuje naš čitatelj.

Uvodom u mrežne stranice Zračne luge Rijeka vidljivo je da u rubrici “Trgovine” (Shops) ističu: “Provjerite naš Travel Value Shop na 1. katu zgrade terminala, nakon sigurnosne provjere, gdje možete na preko 160m2 pronaći brojne svjetski poznate proizvode ali i delikatese domaćih proizvođača!”.

Od svega navedenoga na njihovim mrežnim stranicama, u stvarnosti, u Zračnoj luci Rijeka zaista nema ničega, tako da je opaska našeg čitatelja na mjestu.

Točno je da Zračna luka Rijeka brojem putnika nažalost ne spada među frekventnije u zemlji a kamoli u Europi i svijetu, no upravo na ovakvim detaljima se jača dojam veličine i onda kada ona (trenutno?) nije opravdana brojkama odnosno fizičkim pokazateljima.

Inače, iz Zračne luke Rijeka, što je svakako za pohvalu, priopćili su kako se “nastavlja s rastom te u lipnju 2019. bilježimo rekordno povećanje putnika i operacija u odnosu na lipanj 2018. Zračna luka Rijeka može se pohvaliti povijesno najsupješnijim lipnjom do sad, te je u prometu putnika ostvarila povećanje od 37% u odnosu na lipanj 2018., a u prometu operacija zabilježeno je čak 40% veći promet u usporedbi s prethodnom godinom”.

U sezoni očekuju konačni prelazak brojke od 200.000 putnika.

Nadamo se da će svi oni u Zračnoj luci Rijeka imati što i kupiti…

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari