SRETNI I ZDRAVI BILI!

(FOTOGALERIJA) RIJEČKI “VIDIĆI” Gradonačelnik darivao imenjakinje i imenjake sv. Vida

Povodom Dana i blagdana sv. Vida 15. lipnja, gradonačelnik Vojko Obersnel je primio i darivao djecu rođenu u proteklih godinu dana koja nose ime zaštitnika grada Rijeke

Tradicionalno primanje za djecu koja nose ime zaštitnika Rijeke ove se godine iznimno, zbog sigurnosti i poštivanja epidemioloških mjera, održava za 13 mališana rođenih u proteklih godinu dana. Čestitavši im imendan, ujedno i Dan grada Rijeke, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel mališane je darivao srebrnjakom sv. Vida.

„Malenima koji nose ime zaštitnika našeg grada želim da im vrata svijeta budu otvorena – ne znamo kamo će ih život odvesti, ali uvijek se mogu vratiti u svoj rodni kraj, svoju Rijeku“, kazao je gradonačelnik Obersnel, zaželivši im puno sreće i uspjeha u životu.

Djeci, djevojčicama imenom Vita i dječacima imenom Vito i Vid te njihovih roditeljima imendan su čestitali i zamjenik gradonačelnika Nikola Ivaniš te predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat.

Kao i svake godine, Grad Rijeka je pripremio poklone i za svu djecu starijih uzrasta, njih 174 starosti do deset godina, koja nose ime zaštitnika grada. Roditelji mogu poklone preuzimati pojedinačno, u Informativnom centru Grada Rijeke, Korzo 18b, od ponedjeljka, 15. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari