WOW

Galerija | Gorostasni ljepotan prvi put u riječkoj luci: Pogledajte kako izgleda luksuzni kruzer kojim su u Rijeku stigle tisuće turista

Turistički brod AIDAblu u riječkoj luci privezan je jutros uz Riječki lukobran

AIDAblu je kruzer koji će zaokružiti ovu kruzing godinu 14. studenog u Rijeci te uploviti posljednji u riječku luku u ovoj izvrsnoj turističkoj sezoni.

AIDAblu je na 19-dnevnom putovanju Jadranom i Mediteranom. Dana 11. listopada je krenuo iz Trsta, putovao do Grčke, Crne Gorue Turske, Italijue Hrvatske a Rijeka je njegova pretposljednja stanica jer su putnici već ove nedjelje natrag u Trstu.

Luksuzno plovilo ima kapacitet za 2192 pa do 2500 putnika, 1096 kabina, 14 deckova, i 607 članova posade.

Putnici na ovoj turističkoj ruti zaista imaju sreće – vrijeme im se odlično posložilo u našem gradu pa su putnici, čim se kruzer vezao, krenuli u razgledavanje Rijeke i okolice.

Dolaskom u destinaciju za goste kruzera organiziran je prigodni program kako bi se osjećali ugodno i dobrodošlo te brojne informativne brošure za što kvalitetnije provedeno vrijeme u destinaciji s obzirom na vlastite preferencije.

Inače, brodovima za kružna putovanja u Rijeku je ove godine pristiglo više od 20.000 turista, a prema najavama za drugu godinu očekuje nas još bolja i brojnija kruzing godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari