POVODOM SVJETSKOG DANA TURIZMA

Grobnik, Gorski kotar, Bribir, Kraljevica… Prijavite se na besplatne izlete Kulturno-turističkom rutom Putovima Frankopana!

Primorsko-goranska županija organizira izlet autobusima na različite lokacije Kulturno-turističke rute „Putovima Frankopana“ gdje će sudionike dočekati interpretatori, degustacije domaćih delicija i raznoliki programi

Pod okriljem UNWTO-a, 27. rujna obilježava se Svjetski dan turizma diljem svijeta. Svrha obilježavanja ovog dana je razvijanje svijesti o važnosti koju turizam ima za međunarodnu zajednicu te demonstrirati na koji način utječe na društvene, kulturne, političke i ekonomske vrijednosti diljem svijeta.

Vodeći se tim ciljem Primorsko-goranska županija organizira izlet autobusima na različite lokacije Kulturno-turističke rute „Putovima Frankopana“ gdje će sudionike dočekati interpretatori, degustacije domaćih delicija i raznoliki programi. Sadržaji na izletima su namijenjeni svim dobnim skupinama.

Prvi autobus kreće u 10:00 sati s Jelačićevog trga za Gorski kotar i obilazi Brod na Kupi, Brod Moravice i Kraljevicu. Planirani povratak u Rijeku je u 18:00 sati.

Drugi autobus polazi u 13:30 sati, također s Jelačićevog trga i kreće prema Vinodolu, uz obilazak Grobnika i Drivenika te Bribira gdje se održava glavni dio programa. Planirani povratak u Rijeku je u 20:00 sati.

Izleti su besplatni uz prethodnu rezervaciju mjesta u autobusu na mail: info@frankopani.eu i to najkasnije do 15. rujna 2023.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari