HNS-u OBA MJESNA ODBORA: Ivica Blažević predsjednika MO Omišalj, Zlatko Pavić predsjednik MO Njivice

Željko Znidaršić, Dina Blažević, Ivica Blažević, Hajra Bubnić, Zlatko Pavić, Damir Vranić

Na konstituirajućim sjednicama Vijeća mjesnih odbora naselja Omišalj i Njivice, održanih dana 18. lipnja, Ivica Blažević izabran je za predsjednika MO Omišalj dok je Zlatko Pavić dobio priliku obnašati istu dužnost na području naselja Njivice

Tom se prigodom novoizabrani predsjednik Blažević zahvalio na ukazanom povjerenju koje imponira, ali i obvezuje te izrazio nadu da će novi saziv MO biti jednako uspješan kao i prošli kojem je Blažević također predsjedao.

Naime, u prošlom mandatu održano je 46 sjednica i realizirano niz projekata poput uređenja samog ulaza u Omišalj u potezu od trgovačkog centra Konzum do naselja Pušća, uređenja plaža te pješačkih i biciklističkih staza, uz niz manjih zahvata u vidu postavljanja koševa za otpad, klupica i ograda te eko akcije čišćenja podmorja i uređenja zelenih površina.

Budući da je HNS jedina stranka koja je na ovim izborima svojim biračima ponudila konkretni program rada, ističu iz HNS-a, Blažević među prvim projektima ističe realizaciju izgradnje novih parkirnih mjesta kojih kronično nedostaje pogotovo tijekom turističke sezone te lakši pristup invalida svim javnim površinama uz jednu novinu, a to je postavljanje 3 D pješačkih prijelaza na najprometnijim pravcima općine Omišalj.

Zlatko Pavić, kao kandidat koji je dobio najveći broj glasova u Njivicama, nije krio svoje zadovoljstvo postignutim rezultatom te se uz riječi zahvale na ukazanom povjerenju, kako biračima tako i kolegama, u Vijeću mjesnog odbora Njivice obvezao raditi na dobrobit svih svojih sumještana.

Među prvim koracima bit će svakako realizacija urbanih vrtova stanovnika stambenih zgrada u naselju Kijac, arhitektonsko uređenje plaža koje bi zadovoljile potrebe tijekom turističke sezone sa svom pratećom infrastrukturom te izgradnja nogostupa i javne rasvjete od autobusne stanice do glavne ceste u naselju Kijac, istaknuo je Pavić.

Iz HNS-a ističu kako su na izborima za članove novog saziva Vijeća mjesnih odbora Omišlja i Njivica, održanima 20. svibnja, HNS osvojio najveći broj vijećnika i više od 30% podrške birača.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views