HOĆE LI VRIJEME POSLUŽITI? U subotu Rijeka Outdoor šetnja na morskoj ruti od Bivija do Preluka

Okupljanje je u 9 sati na zadnjoj autobusnoj stanici linije 1, a za proći stazom koja vodi uz more dugačkom 2,5 km predviđa se da će biti potrebno oko 45 minuta

Ovoga nas vikenda očekuje još jedna u nizu Rijeka Outdoor organiziranih šetnji kojima upoznajemo i uživamo u raznim gradskim vizurama. Prva kišna rujanska subota odgodila je Rijeka Outdoor šetnju od Bivija do Preluka, ali zato novu mogućnost za proći ovu prekrasnu riječku rutu imamo ove subote 7. listopada.

Okupljanje je u 9 sati na zadnjoj autobusnoj stanici linije 1, a za proći stazom koja vodi uz more dugačkom 2,5 km predviđa se da će biti potrebno oko 45 minuta. Preporuča se šetačima da ponesu prikladnu obuću (tenisice) i vodu.

Projekt Rijeka Outdoor organizira Turistička zajednica grada Rijeke i Hrvatsko planinarsko društvo Učka Rijeka, a šetnju će voditi članovi PD HPD Učka Rijeka – predsjednik Matija Perić, Milan Katalinić i Ajša Ahel te Ilija Blatančić.

Rijeka i Riječki prsten broje preko četrdeset uređenih šetnica i raznovrsnih planinarskih staza. Pametno osmišljena mreža šetnica grada Rijeke, kojom je moguće obići najveće gradske znamenitosti, nastavlja se na neke od poznatijih planinarskih staza Riječkoga prstena. Gradska se šetnja na takav način lako pretvara u šetnju stazom uz more, izletničko pješačenje šumskim putevima ili pak ozbiljno osvajanje planinskih vrhova s kojih se vidi cijeli Kvarner. Brojnost smjerova i odredišta oko Rijeke i Riječkog prstena, kao i kvalitetnih sadržaja uz staze, jednako će zadovoljiti pješake, rekreativce i iskusne planinare.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari