VRIJEDNA DONACIJA

Hrvatski branitelj Muhamed Hubanić donirao više od 100 000 kuna kardiokirurgiji KBC-a Rijeka

Zavod za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju KBC-a Rijeka primio je u petak 23. prosinca na Sušaku iznimno vrijednu donaciju od hrvatskog branitelja Muhameda Hubanića Hame

Hubanić je kao pacijent zavoda u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život osobno donirao više od 100 000 kuna kojima su kupljeni brojni uređaji koji će biti od koristi operacijskoj sali, Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju i Klinici za kirurgiju u cjelini.

Na vrijednoj su se donaciji u ime KBC-a Rijeka Muhamedu Hubaniću zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju prof. dr. Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju prof. dr. Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Muhamed Hubanić Hamo, nesebičan donator, izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju KBC-a Rijeka, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju naglasivši da vjeruje kako je donacija došla u prave ruke te će olakšati rad osoblju zavoda, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. „Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima“ – poručuje Hubanić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari