PRIČA O LJUBAVI

Inspirirajte se ljubavnim citatima riječke spisateljice Ingrid Divković

Foto: Instagram

Ingrid Divković riječka je književnica i blogerica, diplomirana profesorica hrvatskog jezika, književnosti i filozofije te ekspertica u RTL-ovu showu ‘Brak na prvu’.

Nema Riječanke ni Riječanina koji nije pročitao tekst u kojem se obraća najdražem gradu Postoji jedan “ŠTA DA” grad

Ingrid Divković poznata je riječka spisateljica i njezine se knjige rado čitaju diljem zemlje i šire, a ljubav prema pisanju otkrila je još od malih nogu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Doći će … doći će sve, polako. Sve čovjeku na kraju dođe. Sve ono što drugima iz srca da, i ne da. ?❤️ . . . #citatiingriddivkovic#ingriddivkovic#prozazadusubyingrid

Objavu dijeli @ ingrid_divkovic

“Ljubav prema pisanju, ali i sveukupno knjigama i književnosti, kod mene se rodila još u osnovnoškolskim danima. Dnevnici, pjesme, stihovi, u mojim je džepovima oduvijek bio pregršt bijelih smotuljaka koji su otkrivali moju neizrecivu ljubav prema pisanoj riječi. Zrelije godine, točnije, studij hrvatskog jezika, književnosti i filozofije u potpunosti mi je iskristalizirao životni poziv, i sve je dalje, nekada teže, a nekada lakše, išlo u tom smjeru. S dvadeset i sedam godina odlučila sam se u potpunosti posvetiti slobodnom spisateljskom radu, čemu svjedoči moja prva izdana knjiga te osobni blog, a danas, sedam godina kasnije, s četiri napisane knjige, uistinu živim san o kojemu sam kao djevojčica rado maštala”, otkrila je Ingrid ranije za RTL, a inspiraciju za svoje tekstove pronalazi u svemu što je okružuje.

“Inspiraciju crpim svuda oko sebe. U pričama ljudi, pismima koja primam, sudbinama kojima svjedočim, knjigama koje čitam. Inspiracije mi zaista ne manjka. Ono što mi uvijek manjka jest vrijeme koje mi je potrebno da sve što osjećam prenesem na papir”, ističe Ingrid koja je jako zahvalna što njezini citati motiviraju i inspiriraju mnoge, a posebno žene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Upoznala sam, a vjerujem i vi ste, onaj osjećaj kada se kraj nekoga osjećate ugodno i posve opušteno, osjećaj kao da je sve tako lako i suviše jednostavno, feeling kao da ste potpuno “pri sebi” dušom i tijelom, kao da je sve onako kako bi trebalo biti, dok s druge strane, upoznala sam, a vjerujem i vi ste, onaj osjećaj kada se kraj nekoga osjećate i više nego neugodno, kao da se mučite, kao da ste “izvan sebe” dušom i tijelom pa vam je čak i samo fizičko disanje kraj te osobe najveći mogući izazov na svijetu. Što sam prije osjetila i naučila razliku između biti PRI SEBI i biti IZVAN SEBE kraj ljudi kojima sam okružena, tim sam prije postala zadovoljnije i mirnije biće. I vi ste vjerujem osjetili isto, no ako to još slučajno niste, to vam baš jako želim. Onako od srca. ❤️ . . . #citatiingriddivkovic#ingriddivkovic#prozazadusubyingrid

Objavu dijeli @ ingrid_divkovic

“Istina, i na toj motivaciji i inspiraciji sam beskrajno zahvalna. Također, itekako sam svjesna količine određene odgovornosti koja danas stoji iza mojih riječi i mog imena pa, prema tome, bila bi laž reći da često ne razmislim dva puta prije nego neku misao javno ne objavim. No s druge strane, želim naglasiti i to da svemu što radim pristupam otvorenog srca i duše, bez kalkulacija i fige u džepu, vodeći se čistim i ljudskim emocijama, a ne aspiraciji da se svima i pod svaku cijenu rado svidim”, priznaje Ingrid koja na svom Instagram profilu obožavatelje često “počasti” svojim nadahnućem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Jutro nakon snova. ? . . . #citatiingriddivkovic#ingriddivkovic#prozazadusubyingrid

Objavu dijeli @ ingrid_divkovic

RTL/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari