RIJEČKA SPISATELJICA IMA NOVI HIT: ‘Knjiga za divlju ženu’ Ingrid Divković oborit će vas s nogu!

Ingrid Divković

Ingrid Divković, mlada Riječanka koja je svojim napisima – a posebno onim „Postoji jedan ŠTA DA grad“ objavljenim na portalu Riječan.IN prije nešto više od godinu dana – izazvala veliku pažnju čitateljske publike u gradu, ali i daleko šire, predstavila je svoju novu knjigu – ‘Knjiga za divlju ženu’.

U 21. smo stoljeću i mnoge su se stvari izmijenile gledano unatrag, recimo, sto godina. Ipak, i dalje živimo u muškom svijetu u kojem su žene često diskriminirane i u poslovnom i u društvenom smislu. Upravo o tome progovara i nova knjiga na našem tržištu autorice Ingrid Divković ‘Knjiga za divlju ženu’ koja će zasigurno izazvati veliku pažnju čitalačke publike.

Tekst „Postoji jedan ŠTA DA grad“, zapravo razmišljanja jedne rođene Riječanke o njezinu gradu, ali bez patetičnog i uskog lokalpatriotizma, spominjući i ljepote drugih mjesta i mane našega grada, dirnuo je mnoge naše čitatelje u srce u tolikoj mjeri da je dobar dio njih svojedobno pohitao i na riječku prezentaciju njezine prethodne knjige „J..e li vas ego?“ o čemu smo izvijestili OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari