(NE)OČEKIVANA ODLUKA

Ipak bez Vesne Pisarović! Na Adventiranju kod Kazališta doček Nove bez koncerta kojeg su Riječani željno iščekivali

17.12.2019., Zagreb - Na Trgu bana Josipa Jelacica odrzan je 14. humanitarni bozicni koncert "Zelim zivot" Zaklade Ana Rukavina. Vesna Pisarovic.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Ne mogu se osigurati sve zakonom propisane mjere na toj lokaciji

Iz organizacijskog tima Adventiranja kod Kazališta malo prije stigla je obavijest koja će rastužiti mnoge.

Program dočeka Nove godine na toj lokaciji će se održati, ali bez najavljenog koncerta Vesne Pisarović.

Obavijest organizatora prenosimo u cijelosti:

“Zbog izrazito velikog interesa za dolazak posjetitelja koje smo dobili u posljednja dva dana nismo u mogućnosti osigurati sve zakonom propisane mjere na našoj lokaciji te vas ovim putem obavještavamo da otkazujemo dio programa u kojem je trebala nastupiti Vesna Pisarović.

Ova je odluka donesena nakon konzultacija s mjerodavnim službama s obzirom da su nam sigurnost i zdravlje građana na prvom mjestu.

Družimo se na Adventiranju uz ostatak programa, neće nedostajati vrhunskih gastro delicija od strane naših chefova, a imat ćemo i odbrojavanje u podne uz animaciju.

Veselimo se što ćemo s vama ispratiti 2021. i zajedno dočekati Novu 2022. godinu! ??”, priopćili su organizatori Adventiranja kod Kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari