IZBOR IZ OGLASNIKA: Nikad bogatija ponuda raznovrsnih poslova – čak i u Njemačkoj!

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Pivka d.o.o. Rijeka zapošljava trgovca/prodavača (m/ž) u Rijeci. Potrebna vam je završena srednja škola, godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost i snalažljivost. Možete očekivati zaposlenje na neodređeno te plaću od 4000 kn, a priliku za prijavu imate klikom na link.

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Viva Medis d.o.o., distributer dodataka prehrani te kozmetičkih proizvoda za  ljekarne i specijalizirane trgovine, zapošljava djelatnika u računovodstvu, financijama i administraciji (m/ž) na otoku Cresu. Uvjeti prijave su VŠS ili VSŠ ekonomskog smjera, dobro poznavanje zakona iz područja računovodstva, financija i poreza, a prednost imaju osobe s iskustvom iz ovog područja. Prijaviti se možete klikom na link. Plaća – od 5000 kn, pa naviše.  

Hidro.Lab. d.o.o. u Rijeci zapošljava tehničara za uzorkovanje (m/ž). Od idealnog kandidata očekuje se komunikativnost, završena srednja škola, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se.  

TTO Thermotechnik d.o.o., renomirana tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom metalurških proizvoda iz područja sanitarija i grijanja, dodatno proširuje svoj tim. Traži djelatnika za radno mjesto: poslužitelj stroja (m/ž) koji će raditi na robotskom sustavu i koji treba biti tehničke struke te spretan i okretan u rukovanju s predmetima i alatima. Više provjerite na linku i prijavite se.

Laura Vian d.o.o. – Paulaner Grill&Pizza bar zapošljava šefa kuhinje (m/ž) i pizza majstora (m/ž) u Baškoj. U baru se nude pljeskavice, ćevapi, punjeni lungići – pripremljeni po originalnoj recepturi. O ukusima se ne raspravlja, ali nešto o čemu nema rasprave u Paulaner Grill&Pizza baru vrhunska je kvaliteta pripremljenih jela. Provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme…

Del – Mihelčić – Elektronik d.o.o., tvrtka je koja uspješno posluje već 25 godina i koja je među vodećim tvrtkama u Hrvatskoj, kada je riječ o projektiranju, izradi razvodnih ormara, programiranju PLC-a i panela, elekto montaže na industrijskim objektima te tehnološko-procesnim linijama. Trenutno zapošljava električara/elektromontera/elektroinstalatera (m/ž) u Delnicama. Kako se prijaviti? Sve je na linku.

Tome d.o.o., tvrtka koja je sprecijalizirana za opremanje i uređenje sportskih objekata, kao i drugih rekreacijskih objekata javne i privatne namjene, zapošljava montera sportske opreme (m/ž) u mjestu Dramalj, Crikvenica. Ako poznajete osnove alata za montažu i obradu metala, a osposobljeni ste za rad na visini (skela) i imate godinu dana iskustva, možda je ovo poslovna prilika krojena za vas. Provjerite detalje…

T.C. i partneri d.o.o. u potrazi je za glavnim knjigovođom (m/ž) u Rijeci za samostalno obavljanje svih poslova iz ovog područja. SSS, poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu, sve vam je to potrebno za ovaj posao. Više info. provjerite na linku i aplicirajte na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari