BRUTO, NETO… U riječkoj gimnaziji pjevač Damir Kedžo na radionicama o financijama za srednjoškolce

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Damir Kedžo  je ambasador ovog projekta

S ciljem podizanja svijesti o financijskoj pismenosti mladih, a povodom obilježavanja Svjetskog i Europskog tjedna novca koji se ove godine održava u razdoblju od 25. do 31. ožujka, Hrvatski ured za osiguranje (HUO) nastavlja s provedbom financijske pismenosti mladih na području cijele Hrvatske uz moto „Znanje je najbolje osiguranje!“ održavanjem edukativnih radionica u školama.

Druga u nizu radionica održat će se u Gimnaziji Andrije Mohorovičića u Rijeci, u ulici Frana Kurelca 1, 27. ožujka s početkom u 13 sati.

Sve predviđene radionice održat će se u razdoblju od 25. do 28. ožujka, a specifičnost i dodatna zanimljivost za srednjoškolce je da će na svim radionicama sudjelovati popularni pjevač Damir Kedžo koji je ambasador ovog projekta kao i osoba ispred Hrvatskog ureda za osiguranje.

Foto. Pixsell

Kroz održavanje radionica promovirat će se i društveno-edukativna igra „Manje rizika – više zabave“ namijenjena edukaciji mladih o osnovama osiguranja.

Ovom igrom želi se kroz zabavan i neposredan način probuditi i podići svijest o riziku s ciljem upoznavanja mladih sa konkretnim mogućnostima upravljanja rizicima koje nude osiguravajuća društva u rješavanju važnih životnih problema u različitim životnim fazama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari