IZBOR IZ OGLASNIKA: Nove djelatnike traže Metro, Valamar riviera, Biochem, Hoteli Novi… 

Krk (Foto: Valamar)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pročitajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

METRO Cash & Carry Hrvatska, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, prisutan u 25 zemalja Europe i Azije,  ima natječaj otvoren za radno mjesto administratora/blagajnika (m/ž) u Rijeci. Vaši zadaci i odgovornosti su ažurna priprema i praćenje protoka dokumentacije vezane uz slaganje robe, dostavu i povrat robe, rješavanje reklamacija te komunikacija s kupcima i prodajnim predstavnicima za dostavu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Valamar Riviera d.d. zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž), kuhara, pomoćnog kuhara, kononara te sobaricu na području Poreča, Rabca, otoka Krka i Raba. Ukoliko vas zanima rad u vodećoj turističkoj kompaniji s 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku, pogledajte uvjete natječaja ovdje i prijavite se.

Biochem d.o.o. traži prodajnog predstavnika za područje Istre i Kvarnera. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, uz komercijalno znanje te komunikacijske vještine. Pogledajte sve uvjete natječaja i prijavite se ovdje.

Adria Casino d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji  blagajnica/operaterka u automat klubu (m/ž). Posao obuhvaća obavljanje uplata i isplata, komunikaciju s gostima, obavljanje blagajničkih poslova kluba, rad na aparatima za igre na sreću. Potrebne su vam osnove rada na računalu, poznavanje stranih jezika te komunikativnost i spremnost na timski rad. Mjesto rada: Poreč, Crikvenica. Prijavite se ovdje.

Hotel Novi d.o.o. traži zaposlenike na impresivnih 26 pozicija, za rad u Novom Vinodolskom! Traži se voditelj ljudskih potencijala (m/ž), direktor hrane i pića (m/ž), šef restorana (m/ž), recepcionar (m/ž) te djelatnici na brojnim drugim pozicijama. Ponudu pogledajte ovdje i prijavite se.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari