IZBOR IZ OGLASNIKA: Ovoga tjedna traže se kandidati za jedan posebno zanimljiv posao!

Photo: Ilustracija (Goran Stanzl/PIXSELL)

Radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pročitajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Roxanich d.o.o., odabrao je stari motovunski podrum kao specifično mjesto za izgradnju novog vinskog centra koji za cilj ima širenje djelatnosti na turizam, kulturu i organizaciju raznih tematskih događanja. Trenutno okuplja tim profesionalaca! Ukoliko imate višegodišnje iskustvo u radu te razvijene komunikacijske i organizacijske sposobnosti, govorite nekoliko stranih jezika te ste fokusirani na zadovoljstvo gosta – pridružite se na sljedećim pozicijama: Kuhar (m/ž), Pomoćni kuhar u kuhinji (m/ž), Voditelj restorana (m/ž), Konobar (m/ž), Sobarica (m/ž). Mjesto rada: Motovun. Klik na link.

Plodine d.d. zapošljavaju u Pazinu više izvršitelja na poziciji: Prodavač na odjelu delikatesa (m/ž). Za rad na ovoj poziciji od vas se očekuje višegodišnje radno iskustvo u trgovini (osobito prehrambenim proizvodima), visoka razina radne etike i poštenje te ostvarivanje zadanih parametara poslovanja. Prijavite se ovdje.

MADRIA GmbH, prepoznatljiva njemačka tvrtka sa sjedištem u Munichu, zapošljava na poziciji: Servir/ka u hotelskom restoranu. Mjesto rada: Rabac (Labin – Istra). Očekuje vas početna plaća od 6 000 kn, osiguran smještaj u sklopu hotela, tri topla obroka dnevno i radna odjeća. Iskustvo za ovu poziciju nije potrebno. Klik na link za više info.

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno zapošljava Administratora (m/ž) u Umagu. Opis posla generalno uključuje osiguranje efikasne administrativne podrške u svim procesima te usklađenost pravne regulative, sukladno standardima kompanije. Prijave su ovdje.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Na ovom poslu vas očekuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebno je jednogodišnje iskustvo, a poželjno je posjedovanje digitalne kartice vozača. Trebate vozačku dozvolu C kategorije te odgovornost i savjesnost pri obavljanju radnih zadataka. Prijave su ovdje.

McDonald’s, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava 5 radnika (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: Vrata Jadrana, pored Rijeke. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Prijavite se brzom prijavom!

Faza R d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera/Električara (m/ž) za rad u struci na neodređeno vrijeme. Mjesto rada je na području Primorsko-goranske i Istarske županije. Radno iskustvo nije bitno, a plaćena su vam 2 obroka, prijevoz i smještaj. Prijave su na linku.

Ljekarne Smeraldo traže Farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u ljekarni u mjestu Nerezine na otoku Lošinju. Na ovom poslu smještaj je osiguran i besplatan, a očekuje vas plaća od 5 500 kn – idealno za osobu koja želi započeti novi život u mirnom primorskom mjestu. Prijavite se putem brze prijave.

MSA Adria d.o.o. zapošljava na poziciji: Tajni kupac (m/ž). Riječ je o osobi koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža razinu kvalitete usluge te sve što se događa na prodajnim mjestima (trgovine, hoteli, auto saloni, ljekarne, benzinske postaje itd). Posao tajnog kupca je povremeni honorarni posao koji omogućuje dodatnu zaradu. Ovisno o interesu i vremenu koje ima na raspolaganju, kandidat odlučuje o prihvaćanju svakog pojedinog zadatka. Opširnije provjerite na linku.  

CCC Hrvatska d.o.o. u Puli zapošljava Voditelja poslovnice (m/ž). Ukoliko ste marljivi, imate izraženu sposobnost i smisao za prodaju, prilagodljivi ste i spremni stjecati nova znanja, prijavite se putem brze prijave i započnite karijeru u jednoj od najbrže rastućih europskih tvrtki u industriji obuće. Klik na prijavu i sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari