IZBOR S POSAO.HR: Bogata ponuda slobodnih radnih mjesta na području Rijeke i županije

Foto: Ilustracija (Riječanin/Mateo Levak)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

RIAdria Works j.d.o.o. traži novo osoblje u Rijeci na pozicijama: pomoćni bravar (m/ž), bravar/ monter (m/ž), frizer (m/ž), snimatelj (m/ž), električar (m/ž) i varioc (m/ž) za Kastav te pomoćni radnik u proizvodnji PVC proizvoda (m/ž) za cijelu Primorsko – goransku županiju. Prijavite se putem linka.

Lošinjska Plovidba – Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Auro Domus d.o.o. zapošljava trgovca/ djelatnika u mjenjačnici (m/ž) za gradove Crikvenica, Novi Vinodolski, Selce, Krk, Baška, Malinska, Njivice, Mali Lošinj, Cres, Lovran, Opatija. Traži se osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 24.2. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 6.2. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

STO-AL d.o.o. zapošljava djelatnika na montaži (m/ž) za Primorsko – goransku županiju i djelatnika u proizvodnji (m/ž) u mjestu Čavle. Prijave su otvorene do 8.2. Poslodavac nudi redovne i stimulativne prihode povezane s ostvarenim rezultatima, stalno obrazovanje i veliku mogućnost napretka. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Rijeci prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i ostalo. Potrebni su jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija za ostvaranje ciljeva, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Hotel Savoy u potrazi je za recepcionarom (m/ž) u Opatiji. Prijave su otvorene do 15.2. Od osobe se očekuje aktivno korištenje barem dva strana jezika, komunikativnost i želja za radom. Prednost imaju kandidati koji mogu raditi i noćnu smjenu. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se klikom na link.

Splendido d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž) u Baškoj. Prijave su otvorene do 7.2. Posao se sastoji od izdavanja računa, dočeka i prijave gostiju, kreiranja i primanja rezervacija, rada u mjenjačnici te pružanja turističkih informacija. Obavezno je poznavanje minimalno dva strana jezika, rad na računalu, a prednost je radno iskustvo. Aplicirajte.

Dekra za privremeno zapošljavanje za potrebe klijeta traži tehničara za pripremu u proizvodnji namještaja (m/ž). Mjesto rada je Krk, a prijaviti se možete najkasnije do 15.2. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima te je poželjno poznavanje i korištenje nekog softvera za tehničko crtanje. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari