IZBOR S POSAO.HR: Na našem području traže se majstori raznih profila, djelatnici u ugostiteljstvu, trgovci…

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

 

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži djelatnike na 10 pozicija unutar tvrtke. Između ostalih, potrebni su: voditelj poslovnice (m/ž), računovođa (m/ž), monter namještaja (m/ž). Ukoliko zadovoljavate uvjete za prijavu i spremni ste za rad u dinamičnoj i poticajnoj radnoj okolini, nude vam se stimulativna primanja u srazmjeru s ostvarenim rezultatima te konstantna edukacija, s mogućnošću značajnog napredovanja. Sve pozicije pogledajte na linku, odaberite natječaj srodan svojim kvalifikacijama i prijavite se u roku.

Beling d.o.o., jedan od vodećih distributera specifične opreme za video i audio nadzor na europskom tržištu, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava stručnog suradnika na poslovima web prodaje (m/ž) u Rijeci. Kandidat na svojem radnom mjestu može očekivati komunikaciju s kupcima , pripremu marketinškog sadržaja, pisanje i objavu sadržaja na web stranicama te pripremu newslettera. Ako imate završenu višu školu, znate engleski jezik (izvrsno) i talijanski jezik (osnovno) i dobro se služite na računalu – prijavite se.

Aronda Adriana Travel d.o.o. zapošljava komercijalista prodaje (m/ž) u Rijeci. Riječ je o poslu u putničkoj agenciji na poslovima prodaje i posredovanja kod smještaja i izleta. Bavit ćete se cijelom organizacijom putovanja i s popratnom dokumentacijom. Potrebna su 3 djelatnika za istu poziciju, ali s različitim znanjem jezika – španjolskim, njemačkim,  te sa znanjem dva svjetska jezika. Ako ste vješti poliglot – prijavite se.

RAM d.o.o., vodeće poduzeće u segmentu rezanja i zavarivanja u čitavoj regiji, dodatno zapošljava i traži prodavača (m/ž) za svoj tim. Osnovne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju prodaju proizvoda iz prodajnog programa RAM-a, praćenje i kontrolu stanja zaliha, kao i komunikaciju s kupcima. Poželjno je trogodišnje iskustvo, pogotovo u segmentu prodaje alata. Više detalja provjerite na linku.

Inženjering za elektroničku opremu i sustave, INELTEH d.o.o., svoju proizvodnju može svrstati u 4 skupine proizvoda: signaling, navigacija, automatizacija, detekcija i mjerenje brzine. U svoj tim pridružuje novog djelatnika na poziciji: bravar/zavarivač (m/ž) koji će od osnovnih zadaća imati rezanje materijala tračnom pilom, brusilicom i plazmom te koji će raditi u proizvodnji. Stoga, poželjno je iskustvo rada na CNC stroju te minimalno trogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

Manpower, za klijenta – jednu od vodećih tvrtki u svojoj industriji, traži kandidate za poziciju: telefonski agent u odjelu za korisnike (m/ž). Mjesto rada su Rijeka, Split i Zagreb. Glavna zaduženja uključuju svakodnevnu komunikaciju s korisnicima, savjetovanje i rješavanje njihovih problema. Također, i prezentiranje telekomunikacijskih proizvoda, održavanje dugoročno kvalitetnih odnosa s klijentom. Imate li izražene komunikacijske vještine? Proaktivni ste i orijentirani prema prodajnim rezultatima? Odlično, vas se traži – aplicirajte do kraja lipnja.

McDonald’s za svoj tim traži nove članove u Rijeci (Vrata Jadrana). Odabrane će osobe pripremati legendarne burgere i krumpiriće te osiguravati vrhunsku uslugu svim posjetiteljima. Ukoliko vas interesira plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, a voljeli biste ostvariti i brojne druge benefite poput božićnice, regresa, nemate zašto gubiti vrijeme – prijavite se.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava vozača (m/ž) u Rijeci. Glavni zadatak na ovom radnom mjestu uključuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Ako imate minimalno jednogodišnje iskustvo, posjedujete digitalnu karticu vozača, a uz to ste savjesni i odgovorni u svom poslovanju, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto – prijavite se.  

Ugostiteljski obrt pizzeria – konoba Gurman s otoka Cresa, zapošljava kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), pomoćnog radnika za pranje suđa (m/ž) i konobara (m/ž). Poslodavac osigurava stan i hranu, a nudi vam se stalni radni odnos te rad na neodređeno vrijeme. Prijave se zaprimaju do početka srpnja, pa na vrijeme provjerite detalje oko odabranog natječaja na koji se želite prijaviti.   

Hattrick-PSK d.o.o. regionalna je kompanija, nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina i zapošljava više od 850 djelatnika. Trenutno je u potrazi za više prodavača/blagajnika (m/ž) u Poreču, Medulinu, Labinu, Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Ako ste motivirani za prijavu, informirajte se o uvjetima i izvršite prijavu u roku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views