SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se mesari, njegovatelji, kuhari, trgovci… i web programeri!

Foto: Riportal

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. zapošljavaju pomoćnika u prodaji nekretnina (m/ž). Mjesto rada su Crikvenica ili Krk. Rok prijave je 28.7. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje s obukom i vođenjem, mogućnost napredovanja i iznadprosječnih primanja. Prijavite se.

Bass d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 24.7. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva i znanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Trgovina Krk d.d. traži mesara (m/ž) u Krku. Rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je poznavanje jednog stranog jezika. Provjerite više na linku.

Mandi d.o.o. traži kuhara (m/ž) u Selcu. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja jela i ostalih kuharskih poslova u konobi My Way u Selcu. Provjerite više na linku.

Cenoza promet d.o.o. traži armirača (m/ž) za rad u Rijeci. Rok prijave je 17.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Detalje potražite ovdje.

Građevinski obrt Piljo traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Mjesto rada je Kornić, a rok prijave je 17.8. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama, a poslodavac nudi smještaj. Potražite kako aplicirati.

Pinkman d.o.o. traži web programera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 14.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji s iskustvom od tri godine. Poslodavac nudi primanja prema dogovoru i nivou znanja te mogućnost napredovanja. Provjerite više na linku.

Obiteljski dom Đebnar Klara zapošljava njegovatelja (m/ž) u Lovranu. Rok prijave je 15.8. Posao se sastoji od njege i skrbi za starije osobe. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarna Mazzi zapošljava farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 13.8. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulirajuću plaću i odlične uvjete rada. Detalje pronađite na linku.

Byder projektiranje d.o.o. traži novo radno osoblje u Malinskoj: sobar (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž). Traži se više osoba na radnim mjestima. Rok prijave je 10.8. Provjerite kako aplicirati na željeni posao putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views