IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i okolici traže se zubari, kuhari, mehaničari, konobari, dostavljači, monteri…

Foto: Ilustracija (Riječanin)

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Europa 92 zapošljava na pozicijama voditelj poslovnice (m/ž) i prodavač (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Prijavite se.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Nudi se plaća od 4.500 do 6.000 kuna. Potrebne su osobine komunikativnosti, pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te spremnost na timski rad. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Rijeci (Vrata Jadrana). Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 29.2. putem linka.

PK d.o.o. – Palfinger Kran zapošljava u Kukuljanovu, Rijeka: radnik na plazmi (m/ž), mehaničar/ mehatroničar (m/ž), radnik u logistici/ pripremi materijala (m/ž), lakirer (m/ž), radnik na preši (m/ž), bravar (m/ž). Rok prijave je 3.3. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Möbel Land d.o.o. traži montera namještaja i kuhanja (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, Kukuljanovo. Rok prijave je 23.2. Glavni zadaci su isporuka i montaža namještaja na adresu kupca. Traži se srednja stručna sprema poželjno stolarskog/ tehničkog usmjerenja, samostalnost na poslovima montiranja nameštaja te jednogodišnja stručna sprema. Prijavite se.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci i Opatiji. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 26.2.

Frigo-Ve d.o.o traži skladištara u Viškovu. Rok prijave je 22.2. Radno mjesto obuhvaća zaprimanje i isporuku robe iz skladišta, deklariranje robe, čišćenje i preslagivanje skladišta te administrativne poslove vezane uz prijem i otpremu robe. Prednost imaju osobe s položenim ispitom za viličara, osobe s iskustvom u radu s materijalima za grijanje i hlađenje, odgovorne, stručne i korektne u obavljanju zadataka. Aplicirajte.

Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 29.2. Potreban je završen studij dentalne medicine, trogodišnje iskustvo rada s pacijentima, samostalnost u radu, profesionalnost, ljubaznost, odgovornost, preciznost i fokusiranost. Uvjet je znanje engleskog, a znanje talijanskog donosi prednost. Potražite detalje i prijavite se

Adria Grupa d.o.o. u potrazi je za kuharom (m/ž). Rok prijave je 1.3. Rad se odvija u Restoranu Urinj, Rafinerija nafte Rijeka (Kostrena). Traži se minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje novih trendova u kulinarstvu, želja za radom u timu. Traži se samostalni rad na poslovima pripreme hrane, poznavanje HACCP sustava i ostalo. Prijavite se putem linka.

Aufinger d.o.o. traži konobare (m/ž) u Malome Lošinju. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potrebno je znanje engleskog jezika i još nekog svjetskog jezika. Potražite kako aplicirati putem linka.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari