SLOBODNA RADNA MJESTA

IZBOR S POSAO.HR: U Rijeci i široj okolici traže se arhitekti, djelatnici u turizmu i ugostiteljstvu, trgovci, kozmetičari…

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Tjedna ponuda poslova – posao.hr – Riportal.net.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

UO Pizzeria Mandrać zapošljava pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž) u Malinskoj. Rok prijave je 2.7. Posao se sastoji od pripreme i dekoriranja tanjura, salata i deserta. Poslodavac osigurava smještaj i tople obroke. Postoji mogućnost stalnog zapošljavanja. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Lošinju. Prijave su otvorene do 25.7. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, smještaj, topli obrok, učenje i napredovanje te ugodnu radnu atmosferu. Aplicirajte.

Pevex d.d. zapošljava trgovce (m/ž) u Rijeci. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijaviti se možete najkasnije do 4.7. Uvjeti su završena srednja škola, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, upoznatost s asortimanom neprehrambene robe, komunikativnost i ljubaznost te razvijene prodajne vještine. Potrebno je godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

OpenResearch GmbH zapošljava na poziciji Senior Backend Developer (m/ž), Junior Web Frontend Developer (m/ž), Senior Web Frontend Developer (m/ž), Senior C# Developer (m/ž), Senior Mobile (iOS/Android) Developer (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 10.7. Prijavite se ovdje.

Digitalni tahograf d.o.o. zapošljava tehničara u radionici (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 2.7. Potrebno je završeno obrazovanje u elektronici i računalstvu. Potrebna su znanja i vještine preciznost, marljivost, samostalnost u radu i afinitet prema tehnici. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Par Excellence zapošljava kozmetičara (m/ž) u Krku. Prijave su otvorene do 3.7. Posao podrazumijeva pružanje usluga njege lica i tijela, obavaljanje različitih vrsti kozmetičkih tretmana uz korištenje različitih postupaka i aparata. Potrebno je godinu dana radnog iskustva, a poslodavac nudi mogućnost smještaja. Više na linku.

V I R 1898 d.d. zapošljava poslužitelja linije (m/ž) u Rijeci. Prijave se zaprimaju do 18.7. Posao obuhvaća rad na linijama originalnog pakiranja i poslove u proizvodnji kobasičarskih i suhomesnatih proizvoda. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Studio Mapa d.o.o. traži arhitekta (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 16.7. Potrebno je obrazovanje za diplomiranog arhitekta/icu, preciznost i temeljitost u radu, izražene komunikacijske sposobnosti, kreativnost, samostalnost, odgovornost. Poželjno je, ali nije uvjet da imate iskustva u korištenju Revit-a, Autocad-a, Photoshop-a ili Lumion-a. Radno mjesto nudi profesionalni razvoj, stručno usavršavanje, mogućnost napredovanja, kao i rad u stimulativnom i kreativnom radnom okruženju. Više provjerite ovdje.

Jura auto d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 4.7. Posao obuhvaća održavanje i popravak motornih vozila. Potrebno je radno iskustvo od dvije i pol godine te srednja stručna sprema. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Više na linku.

Adriadent d.o.o. zapošljava dentalnog asistenta (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 15.7. Posao obuhvaća asistiranje prilikom izvođenja implanto-protet skih i drugih stomatoloških zahvata i dijagnostičkih postupaka. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari