IZBORI 2015 Butković: Rijeka, PGŽ i Istra stagniraju zbog odnosa Milanovića prema tom kraju

Predsjednik primorsko-goranskoga HDZ-a Oleg Butković rekao je na konferenciji za novinare uoči predizbornog skupa Hrvatska raste u Rijeci da Rijeka, Primorsko-goranaka županije i Istra demografski i gospodarski stagniraju isključivo zbog odnosa Zorana Milanovića i SDP-a prema tom kraju.

Kako je istaknuo, Milanović bi trebao reći koji je to projekt u kontinuitetu pokrenut i dovršen u mandatu ove vlade, i to posebno za područje Rijeke, Primorsko-goranske županije i Istre. Ocijenio je da su neispunjene brojne stavke Plana 21 te da je vlada odustala od svih velikih projekata.

“Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ističe da Hrvatska raste, ali raste nezaposlenost, broj mladih koji odlaze u inozemstvo i blokiranih građana, broj zatvorenih radnih mjesta i javni dug”, rekao je Butković.

Ocijenio je da Hrvatskoj treba vodstvo koje može donijeti stvarne promjene i koje će provesti projekte, dodajući da su oni “jedina alternativa”.

(Hina)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari