IZBORI 2015 Butković: Rijeka, PGŽ i Istra stagniraju zbog odnosa Milanovića prema tom kraju

Predsjednik primorsko-goranskoga HDZ-a Oleg Butković rekao je na konferenciji za novinare uoči predizbornog skupa Hrvatska raste u Rijeci da Rijeka, Primorsko-goranaka županije i Istra demografski i gospodarski stagniraju isključivo zbog odnosa Zorana Milanovića i SDP-a prema tom kraju.

Kako je istaknuo, Milanović bi trebao reći koji je to projekt u kontinuitetu pokrenut i dovršen u mandatu ove vlade, i to posebno za područje Rijeke, Primorsko-goranske županije i Istre. Ocijenio je da su neispunjene brojne stavke Plana 21 te da je vlada odustala od svih velikih projekata.

“Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ističe da Hrvatska raste, ali raste nezaposlenost, broj mladih koji odlaze u inozemstvo i blokiranih građana, broj zatvorenih radnih mjesta i javni dug”, rekao je Butković.

Ocijenio je da Hrvatskoj treba vodstvo koje može donijeti stvarne promjene i koje će provesti projekte, dodajući da su oni “jedina alternativa”.

(Hina)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari