Julius Meinl traži najboljeg barista u Rijeci! Najboljima nagradno putovanje u Australiju

Sve što treba napraviti je poslati jednominutni video te najbolje predstaviti sebe i svoje umijeće

Šalica omiljene kave preduvjet je za početak dobrog dana. Odlučili ste povisiti ljestvicu i stalno se usavršavate u pripremi najbolje kave kako bi svojim gostima, a i sebi učinili početak dana najboljim – ukratko, vi ste barista.

“Nudimo vam priliku da pokažete svoja znanja, a ako pobijedite možda i osvojite vrijednu nagradu – posjet Svjetskom natjecanju barista 2020. u Melbourneu”, javljaju iz Julius Meinla.

Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pripremite nam najbolju kavu ikad!

Sve što treba napraviti je poslati jednominutni video, predstaviti sebe i svoje umijeće i otkriti nam zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.

Prijave primaju na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail:    barista@meinl.hr  (video + podaci).

Bariste koje odabere žiri, na temelju poslanih videa, vidjet ćemo u riječkom baru Corto Maltese, Riječki lukobran 1, 5. srpnja od 17 do 21 sat, a kandidati će se natjecati u tri discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja po ocjenama žirija sudjelovat će u finalu koje će se održati u Zagrebu koncem rujna, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao posjetitelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj