KAKVO PRIZNANJE ZA RIJEKU! Riječka web kamera u Top 10 live cam lokacija u društvu Sydneyja, Venecije, Liverpoola…

Veliko priznanje za Rijeku stiglo je od internetskog servisa Earth Cam koji je u pogledu web kamere na HNK Ivana pl. Zajca i Kazališni trg otkrio nešto posebno

Rijeka je među svjetskih TOP 10 Live Cam lokacija „zahvaljujući atraktivnoj slici, vrhunskoj kvaliteti i originalnom sadržaju koji prikazuje sliku u realnom vremenu“, objašnjenje je s mrežnih stranica Earth Cam koje su ovih dana upravo pogled s riječke web kamere uvrstile među najbolje na svijetu!

Naime, servis ‘Earth Cam’ odabrao je svjetskih TOP 10 kamera a među panorame Sydneya, Toronta, Venecije i drugih vizualno atraktivnih lokacija uvrstio i Web kameru riječkog gradskog portala rijeka.hr koja gleda na Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca

Rijeka i Hrvatska na taj način još jednom su dospjeli u sam svjetski vrh, a velike zasluge za to idu partneru Grada Rijeke, servisu Live Cam Croatia odnosno kameri koja gleda na riječko Kazalište.

Ovo je već sedma pojedinačna nagrada za Live Cam Croatia sustav kamera čime je projekt ušao među najnagrađivanije web projekte u Hrvatskoj, a Rijeka je samostalno osvojila čak dva globalna priznanja za najljepše snimane lokacije (prva je bila Jadranski trg).

Grad Rijeka, ističe se na mrežnim stranicama Grada, već godinama putem web kamera promiče ljepote grada uz Rječinu. Potvrda tome je velika posjećenost korisnika iz cijelog svijeta atrakcijama koje pokazuju riječke web kamere.

Riječka turistička zajednica prepoznala je ovakav potencijal pa je ovo priznanje samo kruna novog ugovora koji je uključivao i zamjenu sustava te postavljanje nove produkcijske tehnologije.

Ostale snimke istaknutih web kamerea možete pogledati na Earth Cam Top 10.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari