KAMEN SPOTICANJA – ENERGO: HNS-ovi zastupnici u riječkom GV-u neće podržati izvješće o radu gradskih komunalnih društava

Iz riječke podružnice HNS-a stigla je informacija kako HNS-ovi zastupnici u Gradskom vijeću Grada Rijeke na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća neće podržati objedinjeno izvješće o radu komunalnih društava u gradu Rijeci za 2015.-tu godinu

Juraj Bukša
Juraj Bukša

Naime, HNS ne podržava trenutnu poslovnu politiku KD Energo!

„Budući da uprava Energa nastavlja provoditi poslovnu politiku na štetu korisnika usluga toplinarstva koja se najbolje očituje u visinama računa centralnog grijanja u našem gradu, nismo u mogućnosti korigirati svoje dosadašnje stavove“, stoji u priopćenju riječkog HNS-a kojeg potpisuje predsjednik Juraj Bukša.

„Također, budući da je predviđeno objedinjeno glasanje o izvješću o radu za 2015. g za sva gradska komunalna i trgovačka društva, isključivo zbog poslovne politike KD Energo gradski vijećnici HNS-a neće podržati ovo izvješće. U slučaju da Gradsko vijeće glasuje za zasebno izvješće o radu svakog komunalnog i trgovačkog društva za 2015., HNS-ovi gradski vijećnici podržat će sva izvješća osim izvješća o poslovanju Energa“, zaključuje Bukša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari