TRENUTAK ISTINE

Kandidat za gradonačelnika Rijeke pokazao tetovažu na penisu u emisiji ”Trenutak istine”

Foto: Printscreen/NOVATV

Antun Antunović Lino iz Rijeke prikupio je, dijeleći srdelice na lukobranu, dovoljno potpisa za  kandidaturu za gradonačelnika Rijeke. Kaže da ga je na kandidaturu potaknula ljubav prema gradu te da je vrijeme za buđenje.

Antunovića je hrvatska javnost upoznala prije 11 godina, ali ne kao poličara, nego kao sudionika bizarne emisije Trenutak istine u kojoj su natjecatelji odgovarali na intimna pitanja za određene iznose novca, piše Index.hr

Priznao je da ima tetovažu slona na penisu, pokazao je, ali to nije bilo najbizarnije.

Antun Lino Antunović  u emisiji je priznao da voli perverzije te da je suprugu prevario više puta nego što može brojati. Priznao je i da je pasionirani kockar, koji je jednom prilikom u malo više od 15 minuta prokockao oko 20.000 eura.

Poštovani sugrađani,

Moje ime je Antun Antunović a svi me poznaju kao Lino.
Nezavisni sam kandidat za gradonačelnika…

Objavljuje Antun Lino Antunović – Nezavisni KandidatČetvrtak, 22. travnja 2021.

Ostatak emisije iz 2009. bio je posvećen Linovim seksualnim avanturama. Lino je priznao kako ne zna imena svih osoba s kojom je varao suprugu Aliče tijekom braka.

“Slabo pamtim imena”, rekao je, i dodao kako “zna brojati, ali to nije brojao”.

Antunović je priznao da je imao seksualne odnose s ljubavnicama u svom bračnom krevetu, a ne sjeća se koliko je to puta bilo. Priznao je i kako se jedna od njegovih seksualnih partnerica pomokrila po njemu.

Lino je do 50 tisuća kuna došao nakon priznanja da je barem jednom poželio da mu supruga Aliče umre kako bi se mogao oženiti ljubavnicom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views