KORZO "MIRIŠE" NA PROLJEĆE!

KLIKOM PO RIJECI Riječanke i Riječani uživaju u lijepom vremenu na izmaku zime; Pogledajte koga smo sve danas sreli!

Foto: Mateo Levak/Riportal

Klimatski početak tjedna kakav se u ožujku može samo poželjeti – sunce s tek nešto malo vjetra – izmamio je na riječke ulice “sve na dvije i četiri noge”

Tako je i danas na Korzu bilo primjetno da se debele zimske jakne i kaputi lagano odlažu u ormare. Riječanke i Riječani i dalje se odijevaju slojevito, ali u sve “tanje” odjevne komade – sve je spremno da se jakna ili sako začas skinu, i na suncu ostane samo u košulji ili majici! A mladi k`o mladi, vidjeli smo danas oko podneva na riječkim ulicama mnoge mladiće i djevojke i u kratkim rukavima…

Na svu sreću terase ugostiteljskih objekata su “u pogonu” (nadamo se da će tako ostati zauvijek!) pa su na Korzu mnogi naši sugrađani danas uživali u opuštanju na nekoj od terasa, poželjno – na suncu.

Stiže nam proljeće, osjeća se u zraku, a s njime će – nadamo se – zauvijek otići i ta nesretna korona. I nek` se nikada više ne vrati!

A kako je danas bilo u centru Rijeke, i koga smo sve sreli, možete pogledati (ako sami niste stigli “u grad”) u fotogaleriji našeg Matea Levaka.

(Ako netko od naših fotografiranih sugrađana ne želi da njegova fotografija bude objavljena u ovoj fotogaleriji, može nam to javiti e-mailom na urednik@riportal.hr i uklonit ćemo fotografiju.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari