DO 2. TRAVNJA

Klinika za pedijatriju KBC-a Rijeka domaćin Međunarodnog tečaja iz područja neonatologije

U organizaciji Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka od 31. ožujka do 2. travnja održava se tečaj 1. kategorije s međunarodnim sudjelovanjem iz područja neonatologije pod naslovom „Izazovi prematuriteta – kratkoročno i dugoročno liječenje i praćenje“ namijenjen specijalistima i specijalizantima pedijatrije.

Pozdravnu riječ sudionicima na otvaranju skupa u hotelu Hilton uputili su prof. dr. Goran Palčevski, zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke, prof. dr. Renata Dobrila-Dintinjana, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu KBC-a Rijeka i izv. prof. dr. Iva Bilić Čače, predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Predavači su osim subspecijalista iz KBC-a Rijeka, subspecijalisti i eminentni stručnjaci iz KBC-a Zagreb, KBC-a Split, UKC-a Ljubljana i Kliničkog centra Srbije (Klinika za ginekologiju i akušerstvo). Voditelji tečaja su izv. prof. dr. Iva Bilić Čače, dr. med., Koraljka Manestar Rukavina, dr. med. i prim. mr. sc. Branimir Peter, dr. med.

Edukativna predavanja se tijekom petka i subote, (31. ožujka – 1. travnja) održavaju u hotelu Hilton, dok je posljednji dan tečaja, u nedjelju 2. travnja, rezerviran za interaktivne radionice na Klinici za ginekologiju i porodništvo KBC-a Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari