KOZALA U subotu Dječji bal pod maskama! Stižu mađioničari, klaunovi i dječji zborovi

Budi što želiš, okupi prijatelje, dođi u kvart i zabavi se jer – Kozala je živa!

Ulaskom u samu završnicu Riječkog Karnevala zabave pod maskama pune dvorane diljem Rijeke, a Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart, u suradnji s udrugom Rikordi, dio maškarane atmosferu dovode i u riječke kvartove.

S ciljem jačanja zajednice, širenja karnevalskog duha, prenošenja tradicije na nove generacije te dijeljenja radosti s najmlađima, organiziraju dva dječja bala pod maskama. Prvi je s velikim uspjehom održan na Rastočinama u prostoru MO Škurinjska Draga 15. veljače.

 

Zabava se ovaj vikend seli na Kozalu, gdje će se u subotu 22. veljače od 16 sati u velikoj dvorani MO Kozala održati prvi Dječji bal pod maskama. Dječje maškarane balove podržava i Grad Rijeka te su i službeno dio programa Riječkog karnevala 2020.

Program obuhvaća nastup mađioničara, popularnog klauna Cin-Cina, dječjih zborova Tratinčice i Male Tratinčice te plesne grupe Flame – Kikići.

Ulaz je kao i uvijek slobodan, a male maškarice (uz glazbeni program i izradu figura od balona) očekuju sokovi i grickalice. Cijeli će program potrajati do 20 sati.

Kvartovska bajka i Inicijativa za kvart nastaju u susjednim kvartovima, ali s istom misijom – jačanja zajednice i kreiranja sadržaja za aktivniji i kvalitetniji život u susjedstvu. Nakon maškara priča ne staje, u ovim kvartovima cijela će godina biti aktivna – organiziraju se sportski dani, kulturna događanja, aktivnosti za djecu, koncerti, kino predstave i još mnogo toga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari