IZVRSNOST NAŠIH USTANOVA

Kvaliteta hrvatskog medicinskog turizma prepoznata u Italiji; Tri priznanja idu u PGŽ!

Medicinski turizam Hrvatske dobio je još jedno priznanje na 6. European Medical Tourism konferenciji u Abano Termama gdje je prepoznata kvaliteta dentalnih usluga dviju vrhunskih dentalnih klinika iz Rijeke, Poliklinike Rident i Centra dentalne medicine Orto-nova, te kvaliteta koncepta plućne rehabilitacije Lječilišta Veli Lošinj.

Izvrsnost ustanova i klinika na Kvarneru još jednom je pokazala kako je Kvarner mjesto za odmor s dodanom vrijednošću – u ljekovitom području ovoga kraja svatko je potpuno siguran u rukama dokazanih stručnjaka koji pružaju samo najbolje tretmane. Centar dentalne medicine Orto-nova njeguje tradiciju obiteljskog poduzetništva već više od 30 godina, dok se Poliklinika Rident može ponositi interdisciplinarnim timom, koji broji oko 200 zaposlenika, te dvjema lokacijama svojih klinika.

Kombiniranje pozitivnih učinaka prirodnih ljekovitih činitelja mikrolokacije s najnovijim medicinskim smjernicama upravo je ono što Lječilište Veli Lošinj čini posebnom zdravstveno- turističkom ustanovom.

Ovo je druga godina zaredom da Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera i njegove članice predstavljaju zdravstveno turističku ponudu Kvarnera u Abano Termama. Tijekom trodnevnog programa EMT konferencije, održana je prezentacija „Kvarner: Regija koja vam jednostavno čini dobro“ kojom je prikazan jedinstveni recept za zdravlje što ga ima samo Kvarner, predstavljena ponuda članica Klastera te stavljen naglasak na prepoznavanje potrebe za obnovom tijela i duha svakog pojedinca. Nastup Klastera i njegovih članica organiziran je uz podršku Turističke zajednice Kvarnera.

VIDEO DANA:

6. EMT globalna je konferencija o medicinskom turizmu na kojoj se povezuju turističke agencije i turoperatori s lječilištima, klinikama i bolnicama iz cijeloga svijeta. Ovaj B2B događaj omogućuje svima prisutnima povezivanje s novim poslovnim partnerima u međunarodnoj industriji termalnih, zdravstvenih i wellness usluga. Nastup na ovoj konferenciji predstavlja i svojevrstan nastavak suradnje nakon što su Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera ugostili organizatore EMT-a na Crikvenica International Health Tourism konferenciji. Na taj način se nastavila promocija Crikvenice i Kvarnera u Italiji, ali i šire, budući da su sudionici EMT-a došli iz svih dijelova svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari