U OPATIJI

Susret župana Komadine sa zastupnikom Bundestaga Adisom Ahmetovićem i direktoricom Zaklade Friedrich-Ebert Sonjom Schirmbeck

U okviru posjeta Primorsko-goranskoj županiji Adis Ahmetović, izvjestitelj Bundestaga za zapadni Balkan, susreo se sa županom Zlatkom Komadinom na sastanku na kojem su razgovarali o aktualnostima u hrvatskoj i europskoj politici.

Susret se održao u Opatiji, na marginama 10. sjednice Županijske skupštine Primorsko-goranske županije, a u pratnji zastupnika Bundestaga Ahmetovića bile su dr. Sonja Schirmbeck, direktorica i Tijana Defar, koordinatorica Zaklade Friedrich-Ebert u Hrvatskoj.

VIDEO DANA:

Adis Ahmetović je njemački političar, član Bundestaga i zastupnik stranke SPD iz savezne države Donje Saske. Regionalni ured Zaklade Friedrich Ebert u Zagrebu otvoren je 1996. godine i odgovoran je za projekte u Hrvatskoj i Sloveniji. Rad Zaklade Friedrich Ebert usredotočen je na temeljne ideje i vrijednosti socijalne demokracije: slobodu, pravednost i solidarnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari