DANAS.... ZA...VAS....!

Galerija | Legende HNK Rijeke: Osvajači Kupa Cukrov, Radin, Juričić, Radović… kuhali za potrebite! Pogledajte kako su se snašli

U Domu Crvenog križa na Pećinama uvijek je aktivno, a uz svakodnevno pripremanje obroka za potrebite domaćini organiziraju veliki broj dodatnih akcija

Danas jenastavljen i jedinstveni humanitarni projekt “Danas…za vas…!” koji je u svom osmom izdanju dao dodatnu posvetu nogometnim legendama NK Rijeka.Oni su upravo na današnji dan pred 45 godina u Rijeku donijeli prvi veliki trofej za ovaj klub – kup Maršala Tita. Te 1978.godine pobjedom nad Trepčom u finalu održanom u Beogradu započeta je niska sjajnih uspjeha kluba s Kvarnera.

Prisjetivši se tih dana, sjedinjeni u pomoći potrebitima, u kuhinji riječkog Crvenog križa okupile su se nogometne legende: ZVJEZDAN RADIN, ZORAN ŠESTAN, EDIN JASPRICA, NIKICA CUKROV, SREĆKO JURIČIĆ, MIROSLAV ULJAN te strijelac jedinog i pobjedonosnog pogotka na toj utakmici MILAN RADOVIĆ. Projektu je podršku pružio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a bila je to i uvertira finala Hrvatskog nogometnog kupa koje se igra navečer, na riječkoj Rujevici.

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Današnjem izdanju akcije donacijom se priključio i Ivan Milardović, župnik Sv. Mihovila Jelenje, koji je donirao dio namirnica te tako još jednom dao svoj doprinos ovom vrijednom projektu.

Nogometne legende pomagale su u pripremi oko 1 500 obroka a na današnjem meniju našla se grah salata sa svinjskim pečenjem, restani krumpir s mesnim okruglicama u umaku od rajčice te povrtna juha.

Nogometaši su u kuhinju Crvenog križa unijeli veselo raspoloženje a osmo izdanje projekta je potvrdilo njegovu vrijednost i opravdanost. Na zadovoljstvo onih koji sudjeluju u njemu i onih kojima je namijenjen!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari