PREPUŠTA MJESTO U VIJEĆNICI

Marin Miletić nakon prozivki za nerad napustio borbu za Riječane u Gradskom vijeću; Taj zadatak ‘uvalio’ “mladom lavu s Vežice”

Marin Miletić nakon prozivki za nerad napustio borbu za Riječane u Gradskom vijeću; Taj zadatak ‘uvalio’ “mladom lavu s Vežice”

“Ja ću i dalje nastaviti u Hrvatskom saboru glasno i jasno boriti se za istinu i pravdu, isticati sve teme, a posebno one moga kraja – Rijeke, Kvarnera i Istre”, objavio je na svome Facebook profilu MOST-ovac Marin Miletić

Nakon što je prije tjedan dana mlada gradska vijećnica iz redova SDP-a Ivana Prica javno prozvala MOST-ovca Marina Miletića za nerad u Gradskom vijeću Grada Rijeke i izostanak njegove tako gromoglasno najavljivane “borbe za Riječane” što je isticao posebno tijekom njegove izborne kampanje kada se kandidirao za gradonačelnika Rijeke, Miletić je stisnut u kut ostao bez prevelikog manevarskog prostora. Ipak, snašao se – eskiviranjem!

““Od sedam sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke gradski vijećnik Marin Miletić bio je samo na – dvije!”, istaknula je u svojoj objavi na društvenim mrežama Ivana Prica.

Vjerojatno shvativši da nema valjanog argumenta u svoju obranu nakon ove činjenično istinite prozivke, Miletić je jučer objavio, također putem društvenih mreža, da se povlači iz rada u riječkom Gradskom vijeću a svoje mjesto prepušta drugom MOST-ovcu, “mladom lavu s Vežice Marijanu Šegoti.

U prilog svojoj odluci istaknuo je svoje zalaganje i rad na nekoliko polja, prije svega kao zastupnik u Hrvatskom saboru, no to objašnjenje nije se učinilo dovoljnim njegovoj dojučerašnjoj kolegici po vijećničkom statusu Ivani Prici.

Ona je u svojem današnjem reagiranju istaknula:

“Nažalost, Marin Miletić se još uvijek nije ispričao svojim sugrađanima za NERAD I NEAKTIVNOST u Gradskom vijeću.

Ne preuzima odgovornost za to što nikada nije dolazio na sjednice Gradskog vijeća, već govori o tome da daje priliku mlađim Mostovcima, dok će on svoj “rad” nastaviti u Saboru.

Pitam se – “Zašto mu je trebalo 7 sjednica Gradskog vijeća i javno prozivanje da bi shvatio da i mladim Mostovcima treba dati priliku? Zašto to nije shvatio ranije?”
Iskreno se nadam da će na sljedećim izborima građani kazniti NEISKRENOST I NERAD.”, napisala je u svojoj objavi Ivana Prica.

D. J.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari