PARLAMENTARNI IZBORI 2024.

IZBORI 2024. Marin Miletić: “Sport će mi biti u posebnom fokusu u novom mandatu!”

Photo: Marin Miletić/Facebook

Ususret izborima, zastupnik Mosta Marin Miletić na svom Facebook profilu podijelio je plan rada za naredne četiri godine u Hrvatskom saboru, a koji se poglavito tiču – sporta.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Sportu i rekreaciji ćemo u društvu dati mjesto koje im i pripada!
Cijeli život sam u sportu. Preko 25 sezona u mom Kastvu gdje sam i ovu sezonu odigrao kao kapetan gotovo sve utakmice a2 lige Zapad ? i dao se na terenu do kraja. Treniram svaki dan, redovito. Kako mi je trenutno ahilova tetiva na rehabilitaciji, svako jutro idem s narodom u Lovranu na terapije ❤️? večernji treninzi nisu naporni, istrčavanja lagana na 5,6 kilometara i dosta istezanja. Volim jako roniti na dah, penjati se na ferate… kupam se u moru i zimi, cijelu godinu. Sport je izrazito važan i za nutarnju snagu! Za našu djecu i mlade! Snaga uma, snaga tijela, prevencija od boleština.
Dragi sportaši i rekreativci, kineziolozi i treneri, razrađujem sa svojim timom kompletnu strategiju financiranja sporta, klubova, podizanje kvalitete sporta i promicanje rekreacije. To će mi biti u posebnom fokusu u novom saborskom mandatu.
Ako mi date potrebnu političku težinu, a sve ide prema tome, onda će mi i odgovornost biti veća u vraćanju sjaja našem sportu! Dajte mi povjerenje, neću vas iznevjeriti ???

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari