U CENTRU GRADA

Marin Miletić u centru Rijeke otvorio izborni stožer: ‘Dolazi novo vrijeme. Vrijeme nove riječke priče’

Foto: Facebook/Marin Miletić

‘Cijeli život sam bio timski igrač. Igrati u timu znači biti spreman podmetnuti leđa, povući za drugoga, dati se do kraja, preuzeti odgovornost.’

Riječanin Marin Miletić, istaknuti Mostovac i jedan od prvih najavljenih kandidata na izborima za riječkog gradonačelnika, na svojem se Facebook profilu pohvalio novim izbornim stožerom; točnije prostorom u samom centru grada koji će ubuduće služiti svim članovima i simpatizerima Mosta, volonterima i drugima zainteresiranima za ovaj projekt.

Objavu Marina Miletića prenosimo u cijelosti:

‘Cijeli život sam bio timski igrač. Igrati u timu znači biti spreman podmetnuti leđa, povući za drugoga, dati se do kraja, preuzeti odgovornost.

Snaga našeg tima je u zajedništvu, u različitim ljudima različitih struka, čak i različitih pogleda, a okupljenih oko ideje dobra.

I dok sam ja u samoizolaciji, moj tim radi. A ima nas još mnogo više. Poštenje, otvorenost, požrtvovnost, to su vrline mojih ljudi, Riječana koji će skupa sa mnom donijeti toliko željene promjene.

Ovo je moj Stožer. Tu ću vam biti na raspolaganju svake subote, ponedjeljka i utorka kada nemam Sabor. Tijekom zimske saborske pauze ovdje ću biti desetak sati dnevno.

Ovdje u mom Stožeru će se okupljati članovi i simpatizeri Mosta, volonteri, ljudi dobre volje, prijatelji ovog našeg velikog projekta.

Namjerno je sve ovako, otvoreno do kraja. Prozračno 100%. Tako ću i voditi Grad. Nikakvi skupocjeni restorani, tajni podrumi ili opskurni klubovi. Bez skrivanja. Sve jasno i sve čisto.

Dolazi novo vrijeme. Vrijeme nove riječke priče.'”, napisao je Marin Miletić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari