OD 1. SIJEČNJA

Melita Raukar nova je ravnateljica Doma za starije osobe “Kantrida”

Od 1. siječnja ove godine Dom za starije osobe Kantrida, najveći od četiriju županijskih domova za starije osobe, ima novu ravnateljicu – Melitu Raukar, koja je na čelo te izuzetno važne socijalne ustanove došla s radnog mjesta više državne revizorice, na kojem je radila posljednje dvije godine.

Melita Raukar niz je godina bila djelatnica Primorsko-goranske županije – prvo kao unutarnja revizorica, a zatim pročelnica Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj.

“Nadam se da će moje dosadašnje upravljačko iskustvo pridonijeti nastavku uspješnog rada Doma Kantrida, koji je prepoznat i cijenjen po svojem djelovanju te izvrsnim stručnim djelatnicima. Želja mi je da i nadalje bude predvodnik u provođenju socijalnih programa i brige za korisnike kako bi im se osigurala što veća kvaliteta života te osjećaj što sličniji obiteljskom okruženju. Plan nam je vratiti se na način rada prije pandemije koronavirusa te i dalje ustrajati na poboljšanju kvalitete naših usluga. Primorsko-goranska županija, kao naš osnivač, vodi računa o ulaganjima u sustav skrbi o starijim i nemoćnim osobama i prednjači po uslugama nadstandarda u domovima za starije osobe. Zahvaljujem ovom prilikom i mojim prethodnicama na predanom i uspješnom radu i dosad ostvarenim rezultatima”, rekla je Raukar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari