KAZNENO PRIJAVLJENI

Mladić (23) na Rujevici skrivao improviziranu plantažu marihuane

Foto: ILUSTRACIJA

​Policija je kazneno prijavila dvojicu osumnjičenika koji su u vrtu na području Raba i Rijeke neovlašteno uzgajali indijsku konoplju

Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Rujevice u Rijeci su policijski službenici na improviziranoj plantaži pronašli devet stabljika cannabis marihuane, visine od 111 do 149 cm, koje je uzgajao 23-godišnji hrvatski državljanin.  kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama dok je 21-godišnjak prekršajno sankcioniran zbog posjedovanja manje količine marihuane, u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporabu droga.

Rapska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policija ga sumnjiči da je na području Banjola na Rabu neovlašteno zasadio i uzgajao indijsku konoplju od koje se provodi droga marihuana.
Prilikom pretrage doma i  prostorija kojima se 27-godišnjak koristi u Banjolu, u vrtu je pronađeno 10 stabljika indijske konoplje, visine od 67 do 165 centimetra, koje su mu oduzete. Uz to su pronađena digitalna vaga, 6,3 grama psilocibinskih gljiva, ali i manja količina droge amfetamin, marihuana i tablete extasy koje su bile namijenjene za daljnju preprodaju te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

VIDEO DANA:

Po završetku kriminalističkog istraživanja,  27-godišnji osumnjičenik je zbog osnova sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari